Jump to content

Join the Trusted Clash of Clans Bot, BoostBot!

We are the trusted and free Clash of Clans Bot with over 1.2 Million Users!
Come on in! Register on the forums and get botting today :)
Register Now, It's Easy!


Sign in to follow this  
Exclusive_Taco

Can't Get The Bot To Work

Recommended Posts

You MUST use this format when posting an Error or Bug.

  • Bot Version and Revision Number:   BoostBot 8.0.0 BETA 8
  • MEmu version: 4.4.4
  • Windows Version: Windows 10 Pro
  • Do you use a PC, a VM or a VPS?: PC

Describe the issue below. When do you get the issue? What happens with BoostBot and the Emulator?:

I hit the play button the bottom left of the BoostBot, But when I click it nothing pops up. I have Memu - Memu  selected on the drop box.

When I do get the game to pop up some times it won't let me click any where on the game.. Its just keeps making a noise every time I click.

https://gyazo.com/e8b4572baf33f9ae4252ba95fd6c4d05

 

Please submit logfile with the timestamp for the issue if needed. 

Please posts screenshots to help us see the issue if needed. Click here for a guide for screenshots.

Edited by Exclusive_Taco

Share this post


Link to post
Share on other sites

runnnig  8.0.0 beta 8

memu 2.9.6

windows 10 pro

PC

 

The bot won't' build at all, it keeps losing its location. This is not the bot I remember, I'd like to go VIP but with this behavior, I cannot justify any cost. Do you have a known list of bugs or new version coming out? Can I get the old version that seems to run great.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×